Detail produktu

Drôtené káblové lávky > ARKYS

Systém MERKUR

Káblové žľaby MERKUR 2 sú určené pre montáž káblových trás silnoprúdových svetelných a motorických rovzodov, slaboprúdových rozvodov, rozvodov merania a regulácie a rozvodov iných médií. Jednotlivé diely káblových žľabov MERKUR 2 sú štandardne vyrobené z oceľového drátu v povrchovej úprave galvanický alebo žiarový pozink, alebo z nerezového drátu  
AISI 304. Svojou jednoduchou konštrukciou a spôsobom montáže sú vhodné pre rozvody vo vnútornom aj vonkajšom prostredí. V závislosti na vonkajších vplyvoch a charakteru výroby je nutné zvoliť povrchovú úpravu.


Systém LINEAR

Ponúkame oceľoplechové káblové žľaby LINEAR v dvoch modifikáciách. Ide o oceľoplechové žľaby s perforáciou LINEAR 1 (L1) a oceľoplechové neperforované žľaby LINEAR 2 (L2).  
V obidvoch prípadoch ide o ucelený systém žľabov, tvarových prvkov a ďaľších doplnkov káblovej trasy, ktorý má skúšku na požiarnu odolnosť  P 120-R dle ZP 27/2008.
Vďaka tejto náročnej skúške (káblové žľaby L1 boli vystavené záťaži až 1 049 °C po dobu 120 min.)
Oceľoplechové káblové žlaby LINEAR sú dodávané v širokej škále rozmerov, ktorá zahŕňa šírky žľabov 50 - 500 mm a výšky 50 mm, 60 mm a 100 mm.  
Súčasťou systému je komplexná škála príslušenstva pre realizáciu káblovej trasy ako tvarové prvky, víčka žľabov i tvarových prvkov, spojky, držiaky a nosné prvky trás.